vanguard

Hem / Om Vanguard

Om Vanguard

Vanguard blev etableret i England i 1984 af John Seddon, erhvervspsykolog og management konsulent og senest professor ved universitetet i Cardiff. Tidligt i sin karriere udførte John studier for at forstå, hvorfor så mange forandringsprogrammer i virksomheder fejler.

Læringen fra dette studie ledte til udviklingen af Vanguard Metoden, der kan beskrives som en kombination af systemtænkning – hvordan arbejdet fungerer – og interventionsteori – hvordan man ændrer det.

Siden midten af 80’erne har Vanguard nydt stor succes i Storbritannien, hvor over 60 konsulenter nu er tilknyttet, og i takt med den til stadighed større interesse for Vanguard Metoden åbner nye grene op på nye markeder. Vanguard er således til stede i England, Skotland, Irland, Skandinavien, Holland, Belgien, Spanien, New Zealand og Australien.

Vanguard repræsenterer en unik tilgang til konsulentarbejdet. I stedet for at udføre talrige analyser, skrive lange rapporter og derefter skabe forandringer i virksomheden gennem træning, projekter og kommunikation, fokuserer Vanguard på i samarbejde med medarbejdere og ledere at skabe en succesfuld overgang fra et traditionelt ‘command-and-control’ design til et systemisk design af organisationen.

Fokus er i høj grad på at overføre ekspertise i systemtænkning ifølge Vanguard Metoden til organisationen, således at systemtænkning kompetencerne bliver udviklet og vedligeholdt i virksomheden. Dette er nøglen til kontinuerlige forbedringer.

Vanguard Danmark I/S
Tårup Strandpark 35
5300 Kerteminde
CVR 32613268
Telefon 5164 0357
Email: office@vanguard-consult.dk

© Vanguard Consulting Ltd