vanguard

Hem / Kontakt

Kontakt

Ønsker du at komme i kontakt med Vanguard Danmark kan du benytte nedenstående kontaktoplysninger.

Email: office@vanguard-consult.dk
Vanguard Danmark I/S
Tårup Strandpark 35
5300 Kerteminde
CVR 32613268

Vanguard Danmark består af de eneste konsulenter i Skandinavien, der er certificerede i at hjælpe serviceorganisationer med at implementere systemtænkning ifølge Vanguard Metoden. Tilsammen spænder deres erfaring med at implementere systemtænkning fra den finansielle sektor til energisektoreren og til en lang række forskellige offentlige services.

Kristian Astrup Nielsen, Direktør og Partner

Email: kristian@vanguard-consult.dk
Telefon: +45 5164 0357

Kristian Astrup Nielsen er direktør i Vanguard Danmark, som udgør den danske gren af John Seddons Vanguard Consulting Ltd. Kristian har en baggrund som M.Sc. fra Handelshøjskolen i Århus. Han har arbejdet med systemtænkning siden 2004; først hos Velux, hvor han var involveret i implementering af Lean i produktion og service i to år. Efterfølgende blev han konsulent hos Vanguard i Storbritannien, hvor han i 6 år arbejdede med at implementere systemtænkning ifølge Vanguard Metoden i service og administration. I 2012 blev blikket rettet mod Sverige og Danmark, hvor Kristian har erfaring fra både den offentlige og den finansielle sektor.

Jonas Astrup Beck, Partner

Email: jonas@vanguard-consult.dk
Telefon: +45 3144 4997

Jonas Astrup Beck er Partner i Vanguard Danmark. Han har en cand. merc. i Strategi og Ledelse med speciale i systemtænkning i service og administration – specielt i forholdet omkring, hvordan man anvender en produktionsfilosofi i en service kontekst.

Jonas har beskæftiget sig med systemtænkning siden 2006. Han sluttede sig i 2008 til Vanguard, hvor han siden har hjulpet private og offentlige serviceorganisationer med at implementere systemtænkning ifølge Vanguard Metoden i hhv. England, Skotland, Sverige og Danmark.

Thomas Korsgård Madsen, Konsulent

portræt_beskåret

Email: thomas@vanguard-consult.dk
Telefon: +45 5139 0140

Thomas Korsgård Madsen er konsulent ved Vanguard Danmark. Han har en baggrund som Cand. Merc. IMM med speciale i spredning af innovation, og BA i Filosofi og økonomi – begge fra CBS. Thomas har arbejdet med Vanguard Metoden siden 2011 i Topdanmark. Forud for dette, har han været beskæftiget med implementering af klassisk service Lean i 4 år, før han opdagede Vanguard Metoden. Herefter har han hjulpet Topdanmark med at skifte fra traditionelt til systemisk design. Thomas sluttede sig til Vanguard Danmark i 2014.

Patrik Öhman, Konsulent

Patrik

Email: patrik@vanguard-consult.se
Telefon: +46 760 002 069

Patrik Öhman er konsulent i Vanguard Sverige. Han har en pol.mag. fra Lunds Universitet med fokus på organisation og ledelse. Patrik har arbejdet med systemtænkning siden 2007. Han var tidligere intern organisationsudvikler for Bromölla Kommunes pionerarbejde med Vanguard Metoden i Sverige. I 2012 startede han som konsulent i Vanguard og hjælper serviceorganisationer med at implementere systemtænkning ifølge Vanguard Metoden i Skandinavien.

Vanguard Danmark I/S
Tårup Strandpark 35
5300 Kerteminde
CVR 32613268
Telefon 5164 0357
Email: office@vanguard-consult.dk

© Vanguard Consulting Ltd